Antwerpen

Meer dan ’t Stad

Hover tekst 1

Verrassend veelzijdig

Welkom in Antwerpen. Verken de haven van Antwerpen op het water of geniet van de oevers van de Schelde. Met of zonder lichtjes. De brede stroom is het hart van de stad. Het water definieert de geschiedenis en de toekomst. (waar duizenden gelukszoekers de oversteek maakten.)

Nieuw geluk vind je in het MAS en het Modemuseum. Twee blikvangers vol schoonheid. Maar Antwerpen is meer dan de grootste stad van Vlaanderen. Het is bovenal een verrassende provincie. Proef de aardbeien in Hoogstraten, de trappist in Westmalle of ontdek de wereld van de luchtvaart in Deurne. De internationale luchthaven brengt je in hogere sferen.

reizen voor Antwerpen

Reizigers vertellen

 • Reactie van een tevreden klant: 

  Dag mevrouw,

  De reis is prima verlopen. Het eten was heel lekker, iedereen was tevreden (deze locatie is een aanrader). Zeer vlugge en vriendelijke bediening en heel netjes. Het Pensionat Des Demoisselle was prachtig en ook de gidsbeurt in Mechelen was prima.

  Vriendelijke groten.

  https://www.viamundi.be/olv-waver-mechelen-ant-05

 • Reactie van een tevreden klant: 

  Met deze mail wil ik jullie namens het team, laten weten dat alles zeer goed verlopen is zaterdag jongstleden.
  Iedereen tevreden, ook jullie beide chauffeurs Elooi en … (weet zijn naam niet meer) waren top. Bij een eventuele volgende uitstap zouden we die beide personen graag terug hebben.