Cultuur

Schatten vol kunst

Ga de meesters achterna

Je houdt van kunst, geschiedenis en cultuur? Goed nieuws. Je haalt je hart helemaal op. Laat je verrassen door de kunstschatten van het Louvre. Niet in Parijs, maar dichter bij huis. In Lens. Het wereldberoemde museum opende er een nieuwe afdeling.

Schatten ontdek je ook in eigen land. In Antwerpen, Luik of Brussel. Muziek, schilderkunst, architectuur. Het komt allemaal aan bod. Ook minder bekende steden herbergen prachtig cultureel erfgoed. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bergues in Frankrijk, of Mechelen in eigen land. Als cultuurliefhebber en meerwaardezoeker heb je je volgende bestemming voor het uitkiezen.

reizen voor Cultuur

Reizigers vertellen

 • Reactie van een tevreden klant: 

   

  Dag Hilde,

  Dank dat we deze mooie uitstap mochten meemaken!! Proficiat aan de organisatoren, het was top. Zeker voor herhaling vatbaar!! Een bus vol krijgen kan zeker geen probleem zijn. Wist niet dat Coach Partners reizen organiseerde op dit niveau. 

  Zal zeker Viamundi aanbevelen voor onze volgende daguitstappen.

  Met vriendelijke groeten,

  M.

  https://www.viamundi.be/lens-vimy-notre-dame-de-lorette-fra-01

 • Reactie van een tevreden klant: 

  Goede middag Nele, 

  Bedankt voor de samenwerking betreffende onze dagreis naar de Vlaamse Ardennen. Deze dagreis is prima verlopen, alle leden waren zeer tevreden.

  Met dank aan de zeer goede begeleiding van Dirk, onze gids en de rijprestaties van Patrick die ons veilig de ganse dag vervoerd heeft!

  Met vriendelijke groeten,

  A.B.

  https://www.viamundi.be/vlaamse-ardennen-ovl-09

meer verhalen