Oost-Vlaanderen

't is hier vree wijs!

Tussen moeras en kassei

Smeer je kuiten. Of je keel. In Oost-Vlaanderen ga je van het Meetjesland tot in Schelde- en Leiegebied. Om over de Vlaamse Ardennen nog te zwijgen. Ontdek het prachtige landschap vol moeras, fauna en flora in het Verdronken Land van Saefthinge, of geniet van de prachtige glooiende vergezichten in Zwalm.

Met Geraardsbergen, Ronse en de Kwaremont vlakbij is dit het centrum van de koers. Hier wordt geschiedenis geschreven en ontstaan elk jaar nieuwe legenden. En de mattentaarten of de heerlijke lokale melk en kaas? Die neem je er met plezier bij.

reizen voor Oost-Vlaanderen

Reizigers vertellen

 • Reactie van een tevreden klant: 

  Goede middag Nele, 

  Bedankt voor de samenwerking betreffende onze dagreis naar de Vlaamse Ardennen. Deze dagreis is prima verlopen, alle leden waren zeer tevreden.

  Met dank aan de zeer goede begeleiding van Dirk, onze gids en de rijprestaties van Patrick die ons veilig de ganse dag vervoerd heeft!

  Met vriendelijke groeten,

  A.B.

  https://www.viamundi.be/vlaamse-ardennen-ovl-09

 • Reactie van een tevreden klant: 

  Goede namiddag Nele,

  In aansluiting met uw mail, hierbij ons antwoord: beoordeling globaal 9/10. Een speciale vermelding voor de chauffeur Yvan, was werkelijk zeer klantvriendelijk en behulpzaam!!

  Nogmaals dank voor de goede organisatie.

  Met vriendelijke groeten,

  H.H.

  https://www.viamundi.be/zwalmstreek-oudenaarde-ovl-01

meer verhalen